Asociația pentru Politica Externă în parteneriat cu Canal Regional, vă invită să urmăriți o emisiune din ciclul de emisiuni dedicate Legii 121 cu privire la asigurarea egalității și problemelor cu care se confruntă societatea noastră în domeniul discriminării.
03.11.2016 ,
 

Asociația pentru Politica Externă în parteneriat cu Canal Regional, vă invită să urmăriți  o emisiune din ciclul de emisiuni dedicate Legii 121 cu privire la asigurarea egalității și problemelor cu care se confruntă societatea noastră în domeniul discriminării.

Invitații APE urmează să analizeze cadrul legal, dar și practica ce ține de implementarea Legii 121 privind asigurarea egalității, lege pe larg discutată în societate și mai puțin cunoscută de către instituțiile de stat și beneficiarii acesteia.

 Vasile Cușcă, Șeful Direcției Politici de Protecție Socială a Persoanelor cu Dizabilități de la Ministerul Muncii Protecției Sociale și Familiei și Xenia Siminiciu, ofițer de presă Casa ONU, au fost în studioul Canal Regional, Luni, 24 octombrie, 2016,  la orele 18:30, pentru a discuta despre Drepturile Persoanelor cu Dizabilități în Republica Moldova.

 Pentru a viziona emisiunea va rog sa accesați linkul:  https://www.youtube.com/watch?v=ZrxReaaZ0YU&feature=youtu.be

 Emisiunea este realizată de Asociația pentru Politica Externă în parteneriat cu Consiliul pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării și Asigurarea Egalității cu suportul financiar al Fundației National Endowment for Democracy. Opiniile exprimate în cadrul emisiunii aparţin participanților şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației National Endowment for Democracy

.     1114.jpg 

Tel. +373-22-224430, 210986
Fax +373-22-210986, 233950 office@ape.md
str. Sciusev 64, MD-2012 Chisinau, Republica Moldova
Email : office@ape.md
Copyright © 2024 Asociaţia pentru Politica Externă din Moldova.
Toate Drepturile Rezervate
Tipărire