Asociația pentru Politica Externă în parteneriat cu Canal Regional, vă invită să urmăriți o emisiune din ciclul de emisiuni dedicate Legii 121 și Cursurilor de instruire în domeniul prevenirii și eliminării discriminării pentru cadrele didactice din învățământul general care se desfășoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
09.10.2016 ,
 

Asociația pentru Politica Externă în parteneriat cu Canal Regional, vă invită să urmăriți  o emisiune din ciclul de emisiuni dedicate Legii 121 și Cursurilor de instruire în domeniul prevenirii și eliminării discriminării pentru cadrele didactice din învățământul general care se desfășoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Invitații APE urmează să analizeze cadrul legal, dar și practica ce ține de implementarea Legii 121 privind asigurarea egalității, lege pe larg discutată în societate și mai puțin cunoscută de către instituțiile de stat și beneficiarii acesteia.

Victor Chirilă, Directorul Executiv al Asociației pentru Politica Externă și Corina Lungu, consultant superior, Direcția de învățământ peruniversitar de la Ministerul Educației au fost în studioul Canal Regional, Joi, 06 octombrie, 2016,  la orele 17:00, pentru a discuta despre conceptul discriminare, proiectul care a fost lansat de curând de Asociația pentru Politica Externă pentru cadrele didactice din țară. Utilizarea mecanismelor naționale de protecție împotriva cazurilor de discriminare precum și capacitățile instituționale ale instituțiilor publice în identificarea și combaterea discriminării.

Pentru a viziona emisiunea va rog sa accesați linkul:  https://www.youtube.com/watch?v=KDYToWZ1rM4&feature=youtu.be 

Emisiunea este realizată de Asociația pentru Politica Externă în parteneriat cu Consiliul pentru Prevenirea și Eliminarea Discriminării și Asigurarea Egalității cu suportul financiar al Ambasadei Republice Cehe în Chișinău. Opiniile exprimate în cadrul emisiunii aparţin participanților şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Ambasadei Republici Cehe în Chișinău

.1114.jpg

Tel. +373-22-224430, 210986
Fax +373-22-210986, 233950 office@ape.md
str. Sciusev 64, MD-2012 Chisinau, Republica Moldova
Email : office@ape.md
Copyright © 2020 Asociaţia pentru Politica Externă din Moldova.
Toate Drepturile Rezervate
Tipărire